Jouw
Printer
Gewoon

Goed
Geregeld

Jouw Printer Gewoon Goed Geregeld

In een steeds digitaler wordende wereld blijft printen belangrijk voor veel organisaties. Het hebben van tastbare documenten is nog steeds cruciaal, vooral wanneer het gaat om belangrijke papieren die persoonlijk overhandigd moeten worden. Het leasen van een printer is daarom een slimme investering, ongeacht de frequentie van gebruik. Het biedt een betrouwbare en efficiënte printoplossing zonder zorgen over onderhoud en toners.

Voor bedrijven die een printer nodig hebben maar er niet in willen investeren, biedt Motics de oplossing. Met Jouw Printer Gewoon Goed Geregeld hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en vermijd je onverwachte kosten. Motics zorgt ervoor dat je altijd beschikt over een betrouwbare en up-to-date printer die perfect aansluit bij je specifieke behoeften. Hierdoor kun je je richten op je kernactiviteiten, terwijl Motics het printen regelt. Ontdek vandaag nog de voordelen van Jouw Printer Gewoon Goed Geregeld en maak een einde aan de zorgen en kosten van het zelf aanschaffen van een printer.

KYOCERA

Motics maakt in samenwerking met DOCUconcept gebruik van de professionele serviceorganisatie van KYOCERA en heeft de beschikking over een grote groep gekwalificeerde KYOCERA service engineers die wonen en werken in verschillende regio’s in Nederland. Wij garanderen op deze manier een landelijke dekking met een korte responstijd. De service engineers hebben altijd de meest essentiële onderdelen op voorraad in de auto en worden indien nodig ’s nachts bevoorraad. Ze worden tevens intensief getraind door zowel KYOCERA Document Solutions Nederland als KYOCERA Document Solutions Europe en externe trainingsbureaus.

Pro Rato Colour System

In plaats van een vaste prijs per kleurenpagina is het ook mogelijk om af te rekenen volgens het Pro Rato Colour System van KYOCERA. In een kantooromgeving worden veel verschillende documenten geprint. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaalt u dan nu voor iedere afdruk hetzelfde? De KYOCERA lijn kleuren multifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over drie aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen.  Op basis van deze tellers brengen we de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening.

All-in Serviceovereenkomst

Een all-in serviceovereenkomst betekent “zorgeloos afdrukken tegen een vaste prijs per pagina”. De overeenkomst is een all-in prijs, dat wil zeggen dat hierbij diverse zaken zijn inbegrepen. Geen mitsen en maren, maar zorgeloos afdrukken! Met een all-in serviceovereenkomst kunt u afdrukken zonder verrassingen. De prijs per afdruk is een all-in prijs, dat wil zeggen dat er geen bijkomende kosten meer zijn. Géén extra kosten meer voor toners of kosten voor het eventueel vervangen van onderdelen.

Een all-in serviceovereenkomst omvat de volgende zaken:

  • Levering verbruiksmaterialen (drum, toner, developer) en onderdelen
  • Technische service en support
  • Slim onderhoud
  • Vervanging van onderdelen
  • Voorrijkosten en arbeidsloon
  • Response binnen 8 werkuren na storingsmelding
  • Monitoring van de printomgeving, inclusief optionele automatische tonerleveringen via Fleet Services
  • Exclusief stroom, papier, sheets en nietjes

GEEN GROTE INVESTERING

SLIM ONDERHOUD

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE APPARATUUR

TIJDIGE TONER LEVERING

ALL-IN SERVICEOVEREENKOMST

Intelligente ICT die altijd voor je werkt?

topservice, veilig verbonden, 24/7 doorgaan, geen kleine lettertjes, 3 jaar garantie

Zij gingen u voor:

Download de catalogus

MEER WETEN?

Ons verhaal