Nieuw in de nieuwe Microsoft Teams

Jouw
Nieuws
Gewoon

Goed
Geregeld

De nieuwe Teams-app is volledig opnieuw ontworpen voor een betere ervaring. Microsoft heeft hard gewerkt om de app sneller, eenvoudiger en flexibeler te maken, zodat jij betere prestaties kunt leveren met minder moeite.

Met de nieuwe Teams-app zul je merken dat deze twee keer zo snel is en minder CPU gebruikt. Dit betekent dat je efficiënter kunt werken en je computer minder belast wordt. Bovendien is het aantal kliks dat nodig is om te komen waar je moet zijn, verminderd. Hierdoor kun je sneller en effectiever werken.

Als je meldingen en oproepen wilt ontvangen in de nieuwe Teams-app, moet je wel even de Windows-systeemmeldingen inschakelen. Geen zorgen, het is heel eenvoudig voor je gemaakt. Ga naar Instellingen in het Startmenu, kies vervolgens voor Systeem > Meldingen en schakel de schakelaar in. Onder Microsoft Teams kun je bepalen waar je meldingen wilt weergeven.

Een andere verbetering in de nieuwe Teams-app is de kanaalervaring. Deze biedt een georganiseerde en transparante manier om inhoud te delen en boeiende gesprekken te voeren met je teamleden. We zijn ervan overtuigd dat dit de samenwerking binnen teams zal verbeteren.

Tot slot kun je met de nieuwe Teams-app nu zelfs in noodgevallen een noodoproep doen, zolang je verbonden bent met internet. Zo weet je dat je altijd veilig kunt werken, zelfs in onverwachte situaties.

Het laatste nieuws