Ontdek het vernieuwde Outlook – Wat kun je verwachten?

Jouw
Nieuws
Gewoon

Goed
Geregeld

Outlook is een van de meest gebruikte programma’s op de computer en het wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt voor het beheren van hun e-mails en agenda. Microsoft heeft onlangs aangekondigd dat ze een nieuwe look voor Outlook uitrollen. Deze nieuwe look zal een aantal nieuwe functies en verbeteringen bieden die het gebruik van Outlook nog gemakkelijker en efficiënter maken.

Een van de opvallende nieuwe functies in de nieuwe Outlook is Quick Steps. Hiermee kunnen gebruikers snel en gemakkelijk acties uitvoeren op e-mails, zoals nieuwsbrieven of belangrijke bestanden organiseren. Deze Quick Steps kunnen volledig op maat worden gemaakt, zodat gebruikers hun e-mails nog efficiënter kunnen beheren.

Een andere belangrijke functie die is bijgewerkt in de nieuwe Outlook is de agenda. Met de nieuwe aanpassingsmogelijkheden kun je de kolommen aanpassen naar de gewenste breedte en bepaalde dagen kleiner maken als je bijvoorbeeld niet werkt. Dit zorgt voor een beter overzicht en beheer van je afspraken.

De Ribbon-opties, die de kleine tab bovenaan het scherm weergeven, zijn nu ook slanker gemaakt. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijker navigeren tijdens het gebruik van Outlook.

Een andere interessante nieuwe functie in de nieuwe Outlook is de mogelijkheid om @-mentions aan documenten toe te voegen, waardoor het eenvoudiger wordt om ze terug te vinden. Gebruikers kunnen ook e-mails vastpinnen, verbeteringen aanbrengen in gedeelde e-mailboxen en intelligente herinneringen instellen.

Er zijn ook enkele nieuwe functies die in de toekomst zullen worden toegevoegd. Zo wordt het mogelijk om de nieuwe Outlook verder te personaliseren en mailboxen van andere services, zoals Gmail en iCloud, toe te voegen. Dit maakt het nog gemakkelijker om al je e-mails op één plek te beheren.

Als je de nieuwe Outlook wilt proberen, kun je de knop aan de rechterkant van het scherm aanvinken. Als je niet tevreden bent, kun je altijd terug naar de vertrouwde oude versie. Microsoft maakt het dus gemakkelijk om te experimenteren met de nieuwe look.

Kortom, de nieuwe Outlook biedt tal van nieuwe functies en verbeteringen die het beheren van e-mails en agenda’s nog efficiënter en eenvoudiger maken. Of je nu een persoonlijke gebruiker of een zakelijke gebruiker bent, deze nieuwe look zal een welkome verandering zijn en je helpen je dagelijkse taken sneller en gemakkelijker te beheren.

Het laatste nieuws