Jouw
Mobiel
Gewoon

Goed
Geregeld

Jouw Mobiel Gewoon Goed Geregeld

Met mobiele telefonie via Motics ben je altijd en overal onbezorgd mobiel bereikbaar. Onze mobiele telefonie biedt een grote mate van kwaliteit en flexibiliteit tegen een lage prijs. We bieden spraak- en databundels die op klantniveau onderling met elkaar gedeeld kunnen worden. Zo doen we er alles aan om onverwachte kosten te voorkomen.

De minuten en MB’s uit onze abonnementen zijn in EU-landen net zo te gebruiken als in Nederland. Daarnaast kun je de abonnementen uitbreiden met roaming voordeelmodules voor buiten de EU, die je alleen betaalt in de maanden dat je daadwerkelijk in het buitenland bent. Deze bundels activeer je door middel van een simpele sms.

Tot slot bieden we de mogelijkheid om per spraak + data of data only abonnement een extra data only simkaart af te nemen. Deze simkaart noemen we een Combi-SIM en heeft geen eigen databundel, maar maakt gebruik van de databundel van het bijbehorende abonnement. Uitermate geschikt om te kunnen internetten met laptops of tablets.

Roam Like Home

Overal binnen de EU zijn de spraak- en databundel geldig. Binnen deze bundel kun je zorgeloos bellen, sms’en of internetten. De minuten en MB’s uit onze abonnementen zijn in EU-landen net zo te gebruiken als in Nederland. Daarnaast kun je de abonnementen uitbreiden met roaming voordeelmodules voor buiten de EU, die je alleen betaalt in de maanden dat je daadwerkelijk in het buitenland bent. Deze bundels activeer je door middel van een simpele sms.

Betrouwbaar KPN-netwerk

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, dus reken maar op goed bereik! 4G internet heeft standaard de maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s.

Flexibiliteit

Wil je maximaal flexibel zijn, dan bieden we de mogelijkheid om een abonnement voor 1 maand af te sluiten. Je hebt dan iedere maand de keuze om te gaan en staan waar je wilt. Wil je stabiliteit, rust en een financieel voordeel, dan bieden we de mogelijkheid voor langere looptijden. We vinden het hierin belangrijk om flexibiliteit toe te voegen. Gaat er een collega uit dienst of kom je erachter dat een abonnement niet gebruikt wordt, dan kun je deze kosteloos per kalendermaand opzeggen. Je mag namelijk tot 30% van het aantal nummers dat actief is geweest binnen jouw klantomgeving per jaar kosteloos afschalen.

Delen van minuten en data met collega’s

Heb je meerdere abonnementen met dezelfde spraak- en/of databundel, dan kunnen deze onderling met elkaar gedeeld worden. Wanneer iemand meer dan zijn bundel verbruikt heeft, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht zolang het totaal tegoed niet wordt overschreden. Wanneer de totale groepsbundel alsnog wordt overschreden, dan worden de kosten naar rato aan de betreffende eindgebruiker toegekend.

BETROUWBAAR KPN-NETWERK

ROAM LIKE HOME

BELLEN VIA 4G EN WIFI

UITSTEKENDE GESPREKSKWALITEIT

EEN CONTRACT MET UNIFORME EINDDATUM

Intelligente ICT die altijd voor je werkt?

topservice, veilig verbonden, 24/7 doorgaan, geen kleine lettertjes, 3 jaar garantie

Zij gingen u voor:

Download de catalogus

MEER WETEN?

Ons verhaal