Hoe kan ik afbeeldingstijlen toepassen in Microsoft Outlook?

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 door Rense Middelbos

Binnen Outlook worden elk jaar weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd en sinds een tijd is het mogelijk om afbeeldingstijlen toe te passen. Deze afbeeldingstijlen zorgen voor extra opmaak van jouw afbeelding waardoor jouw e-mail professioneler en netter oogt dan wanneer er geen stijl wordt gebruikt. Als je de juiste selecteer natuurlijk! Hoe? Dat leggen wij je uit.

Afbeeldingstijlen toepassen in Microsoft Outlook

# Actie
1. Voeg een afbeelding in via Invoegen > Afbeeldingen
2. Klik op de afbeelding
3. Klik in de werkbalk op Afbeeldingsindeling
4. Blijf met je muis op een stijl staan om een voorbeeld weer te geven van de stijl
5. Klik op de stijl die je toe wil passen