Hoe kan ik afbeeldingstijlen toepassen in Microsoft Word?

Home>Kennisbank>Microsoft 365>Microsoft Word>Hoe kan ik afbeeldingstijlen toepassen in Microsoft Word?

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 door Rense Middelbos

Binnen Word worden elk jaar weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd en sinds een tijd is het mogelijk om afbeeldingstijlen toe te passen. Deze afbeeldingstijlen zorgen voor extra opmaak van jouw afbeelding waardoor jouw document professioneler en netter oogt dan wanneer er geen stijl wordt gebruikt. Als je de juiste selecteer natuurlijk! Hoe? Dat leggen wij je uit.

Afbeeldingstijlen toepassen in Microsoft Word

# Actie
1. Voeg een afbeelding in via Invoegen > Afbeeldingen
2. Klik op de afbeelding
3. Klik in de werkbalk op Afbeeldingsindeling
4. Blijf met je muis op een stijl staan om een voorbeeld weer te geven van de stijl
5. Klik op de stijl die je toe wil passen

Hoe kan ik het doorsturen van mijn mail blokkeren?

17 oktober 2022

Hoe kan ik afbeeldingstijlen toepassen in Microsoft Word?

17 oktober 2022

Wat is DNS Security Extensions (DNSSEC)?

24 augustus 2022