Jurg Arends nieuwe vennoot bij Motics!

Jouw
Nieuws
Gewoon

Goed
Geregeld

Per 1 augustus is Jurg Arends toegetreden als vennoot van Motics. Hij voegt zich daarmee bij Rense Middelbos en Rudy de Bruijn.

Jurg, woonachtig in Ophemert, is sinds het voorjaar van 2022 werkzaam als Chief Operations Officer bij Motics. Met zijn ervaring in de dienstverlenende sector en zijn eigen kijk op klantbeleving sluit hij perfect aan bij de visie van Motics.

“We willen graag onze visie Technology made personal waar blijven maken en daarom is Jurg de ideale kandidaat om toe te treden als vennoot”, licht Rense Middelbos toe. “Jurg sluit perfect bij die wens aan. Hij verstaat zijn vak en luistert naar mensen. We geloven dat we met Jurg onze ondernemende klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Ook Rudy de Bruijn ziet de toegevoegde waarde van Jurg: “Hij houdt iedereen scherp om onze klanten optimaal te verzorgen. Daarnaast heeft hij veel vakinhoudelijke kennis en heeft hij veel ervaring in het midden- en kleinbedrijf.”

Met de toetreding van Jurg wil Motics met name op het gebied van klantbeleving de persoonlijke service naar klanten toe vergroten. “Als ondernemer wil je niet continu bezig zijn met ICT. Maar je weet dat het erbij hoort, net zoals je administratie.” aldus Jurg. “Wat als ik je nou vertel dat technologie jouw werk leuker en makkelijker kan maken?”

Jurg heeft zich al bij een groot deel van de klanten van Motics voorgesteld. In de toekomst zul je dus meer van Jurg gaan zien en horen bij Motics.

Het laatste nieuws