Hoe veilig is jouw Whatsapp?

Jouw
Nieuws
Gewoon

Goed
Geregeld

Whatsapp is één van de meest gebruikte communicatiemiddelen. Ook bij bedrijven wordt deze populaire App veel gebruikt. Het is dan ook onvermijdelijk dat er bedrijfsgegevens via Whatsapp wordt verstuurd. Maar hoe veilig is deze data? Hier zijn 8 tips om jouw Whatsapp veiliger te maken!

WhatsApp begon als een standaard berichtenapp om mensen te helpen in contact te blijven met vrienden en familie. Uiteindelijk werd het een alles-in-één sociaal platform met functies als stories, communities, avatars, WhatsApp Business, groepsgesprekken en WhatsApp Payments. Het bedrijf dat eigendom is van Facebook heeft ook gewerkt aan privacytoevoegingen om nieuwsgierige blikken weg te houden van je WhatsApp-account.

8 eenvoudige WhatsApp-privacyfuncties die iedereen zou moeten inschakelen

Dit zijn de beste privacyfuncties van WhatsApp. Iedereen met toegang tot je telefoonnummer kan je bereiken via WhatsApp. Hoewel je niet kunt voorkomen dat onbekende mensen of bedrijven contact met je opnemen via WhatsApp, kun je je persoonlijke informatie wel afschermen met de juiste aanpassingen. Deze privacyfuncties zijn beschikbaar op iPhones en Android-telefoons.

Het laatste nieuws